Getuigen en camerabeelden autobranden Woerden gezocht

Normal politie embleem

Afgelopen zaterdagochtend 16 januari zijn rond 4.30 uur in Woerden aan de Hobbemastraat vijf auto’s in vlammen opgegaan.  De oorzaak van de brand is brandstichting. Voor het onderzoek zijn we op zoek naar getuigen en naar camerabeelden

Getuigen
Hebt u afgelopen zaterdagochtend rond 4.30 uur iets gezien op de Hobbemastraat dat wellicht iets te maken zou kunnen hebben met de brandstichting? Bijvoorbeeld een auto of een fiets die door iemand voor korte tijd geparkeerd wordt, of iemand die zich even ophoudt in de omgeving van auto’s? Neem dan contact met ons op.

Camerabeelden
Uiteraard hebben we op de Hobbemastraat bewoners gevraagd naar camerabeelden. Maar vermoedelijk hebben we adressen overgeslagen omdat we niet weten dat er camera’s zijn. Ook zijn we geinteresseerd in camerabeelden op de Rembrandtlaan. Dus woont u aan de Hobbemastraat of aan de Rembrandtlaan en heeft u een beveiligingscamera maar ons nog niet gesproken, wilt u dan contact met ons opnemen?

Contact opnemen
Dat kan via

  • Of telefonisch via 0900 8844
  • Of als u liever anoniem reageert via MeldMisdaadAnoniem: 0800-7000
Dit artikel verscheen eerst op WoerdenActueel.nl

Adverteren op LeerdamActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op LeerdamActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vijfheerenlanden
14:50

18° C

Zwaarbewolkt

2.15 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief